Tréningek

Szervezetfejlesztés

a Lean tanácsadástól a Kaizen módszerig

A szervezet nem csupán vezetőkből áll. Sok esetben nem csak a problémák, hanem a leghasznosabb fejlesztési tippek is lentről érkeznek. Módszereink el a szervezeti működésre és az eredményességre hatunk. Hiszünk abban, hogy jól működő egységben és nem egyénekben kell gondolkodni. Hiszünk az emberi kreativitásban és abban, hogy a szervezeti problémák megoldása hierarchiától függetlenül az egyénben rejlik.

Vezetői tréningek

Projektmenedzsmenttől a delegálásig

A vállalati működés hatékonyságának letéteményese a vezető. Ő dönt, irányít, szervezi és allokálja az erőforrásokat, működteti csapatát. A vezetés a vállalati stratégia megvalósulásának alfája és omegája. Ezért tréningjeink fókuszpontjában a vezető áll.

blank

Értékesítés támogatás

Cross-selling, upselling, élményszerű értékesítés

Az értékesítő dinamikusan lendülettel építi ügyfélkörét és képviseli cégét a piacon. A már meglévő partnerek megtartásában – az ügyfél és cég érdekeinek figyelembevételével - a legnagyobb eredményt éri el. Ehhez nyújt segítséget a Mistral egyedi igényeket figyelembe vevő professzionális programja.

blank

Ügyfélszolgálat, call center támogatás

Professzionális ügyfélkezelés, értékesítés, profit center

Az ügyfélszolgálat megszemélyesíti az ügyfélközpontú vállalatot, megvalósítja a hatékony ügyfélkiszolgálást és növeli az ügyfelek elégedettségét, lojalitását. Ma már nem költséghelyként, hanem profit centerként működik, mint értékteremtő pont. Tréningjeink által hozzásegítjük üzletágának magas szintű működéséhez és fejlesztéséhez.

blank

Mentálhigiénés támogatás

Hatékony önszabályozással a sikeres és kiegyensúlyozott teljesítményért!

A kiegyensúlyozott munkavégzés feltétele a magabiztosság, az érzelmi egyensúly és a stresszmentes környezet. Az alábbi programok által segítjük helyreállítani a munka-magánélet egyensúlyát, létrehozni az érzelmi stabilitást a racionális gondolkodás megerősítésével és megelőzni a kiégést.