Tóth Tamás

Tóth Tamás

tréner, coach

Rólam

Készségfejlesztő trénerként dolgozom már 2010 óta elsősorban soft-skill témakörökben: együttműködés-fejlesztés, kommunikációs területek (asszertivitás, prezentáció, konfliktuskezelés), kezdő vezetők alapképzése, önismeret és személyiség tipológiák (DISC módszertannal), stresszkezelés és különféle csapatépítő programok. Az utóbbi években coachinggal is elkezdtem foglalkozni, és egyéni fejlesztési folyamatokat vezetni mind life-, mind business coaching területeken.

A 13 év alatt több, mint 350 tréningem, illetve programom volt a legkülönfélébb témákban. A célcsoportok is nagyon változatosak voltak a lakossági szektortól a versenyszférán keresztül az állami nagyvállalatokig.

Mindig is ezen a területen akartam dolgozni, már az egyetemen elhatároztam, hogy tréner leszek, és a Miskolci Egyetemen a Vezetéstudományi Intézet szakirányán megszerzett közgazdász diploma után azonnal tréningcégeknél kezdtem el dolgozni. Tudatos stratégiám volt, hogy több megbízóval is dolgozzam, hogy ezzel is színesítsem a tudásomat.

Legfőbb motivációm, hogy olyan munkám legyen, amivel értéket tudok teremteni, pozitív példát tudok átadni, és hogy lehetőséget teremtsek másoknak is, hogy elinduljanak az önfejlesztés útján.